dissabte, 2 de març del 2013

Seguim a la trobada per la Terra


Ahir vesprada arribàrem a Castielfabib. El viatge va ser tranquil, malgrat els avisos de mal temps. El sol lluia damunt dels camps i les serres, blancs per la neu, i fonia la neu de la carretera.

A les set de la vesprada ja erem a Castiel unes cincuanta persones provenents de tot el País Valencià, malgrat les baixes d'última hora provocades per l'oratge o per problemes personals.

Al conversatori participàrem quatre persones: Cesáreo Casino, de la cooperativa CEAGA, que va parlar de la seua experiència de desenvolupament rural al Racó d'Ademús; Carmen González, de COAG, que va parlar de la participació de la dona en el món agrari i, especialment, en els sindicats; Luis "El Porrio", d'Ecologistes en Acció de La Serrania, que va comentar la problemàtica de la gestió forestal, centrant-se en els incèndis que va patir la comarca el passat estiu, i jo, que vaig parlar d'agricultura familiar. Tenien que vindre també Pepa, de la cooperativa Aigua Clara i Marcelino Herrero, del Mas de Noguera, però al final no van poder.

Ací vos penje la meua presentació, per si teniu curiositat. Si teniu alguna sugerència a fer seria fantàstic que ho fereu als comentaris.


 

 Després vos conte més cosetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada